Inventie – mouse-ul pentru picior


mouse-pt-picioareCine a spus ca epoca mouse-ului este pe cale de a apune ar trebui sa se gindeasca de doua ori. Firma britanica Keytools a creat un mouse pentru… picioare. Unul din motivele pentru care firma a lansat un astfel de produs este ca sute de milioane de oameni care lucreaza la birou sufera de dureri la nivelul miinilor si bratelor, fiindu-le afectati muschii, tendoanele si nervii, din cauza clickurilor repetate si a folosirii rotitei mouse-ului obisnuit. ‘Mouse-ul pentru picior’ a fost creat special pentru a reduce stresul de la nivelul miinii si bratului si pentru a creste ritmul de lucru. Acesta functioneaza la fel ca un mouse normal, avind o pedala atit pentru partea dreapta, cit si pentru cea stinga, iar pentru a controla miscarile cursorului pe ecran piciorul trebuie sa fie incaltat cu un ‘papuc’ special. Mouse-ul este compatibil cu Windows Vista, XP si Apple Macintosh si costa aproximativ 121 de euro. Managerul companiei Phil Guest a declarat ca ‘numarul angajatilor care folosesc computerul a crescut simtitor, intimplindu-se acelasi lucru cu atentia pentru mediul in care lucreaza. Tulburarile la nivelul musculaturii si a scheletului au devenit atit de frecvente, incit costurile pierdute pentru recuperarea angajatilor au devenit o reala problema. Mouse-ul pentru picior este un mod grozav pentru a reduce riscurile de a suferi de una din aceste afectiuni’. Anual, se pierd 40 de milioane de zile muncitoare pentru ca angajataul sa se ocupe de afectiunile miinilor si bratelor, iar companiile si organizatiile pierd aproximativ 3.7 miliarde de euro.

sursa: http://www.newz.ro

6 Responses to Inventie – mouse-ul pentru picior

  1. kasyna internetowe says:

    hello!,I like your writing very much! share we communicate more about your post on AOL? I require a specialist on this area to solve my problem. May be that’s you! Looking forward to see you.

  2. lv belt says:

    Hi to all, as I am really keen of reading this webpage’s post to be updated on a regular basis. It carries good stuff.

  3. louis vuitton outlet says:

    I all the time emailed this webpage post page to all my contacts, since if like to read it then my friends will too.

  4. louis vuitton outlet says:

    Thanks so much for providing individuals with an exceptionally remarkable opportunity to check tips from here. It’s usually very sweet and full of a great time for me personally and my office fellow workers to visit your site not less than 3 times weekly to study the latest guides you will have. Of course, I’m usually contented concerning the stunning tricks you give. Some 4 tips in this posting are undoubtedly the most effective I’ve ever had.

  5. louis vuitton outlet online says:

    I have learn a few good stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I wonder how a lot attempt you set to create this kind of excellent informative website.

  6. louis vuitton outlet online says:

    Hello. magnificent job. I did not anticipate this. This is a splendid story. Thanks!

Leave a comment